Category

Нов Nissan Leaf е 150 милиона автомобила на марката

Nissan е произвел своето 150 милиона превозно средство, удряйки крайъгълен камък за 84 години.
Прототип на новия лист беше дизайнът, който подпомогна Nissan да достигне 150 милиона марки. През 2006 г. Nissan създаде 100 милиона автомобила, но отне само 11 години, за да направи допълнителни 50 милиона.
Реклама – Постът продължава по -долу

Когато Nissan свали 100 милиона превозни средства, в Япония са създадени 76,5 на сто от автомобилите и камионите, като останалата част е създадена в пет европейски фабрики. Тези европейски фабрики (три в Испания, една във Великобритания, както и другата в Русия) бяха отговорни за 13 милиона създадени превозни средства на Nissan.
• Най -добрите от британците: Историята на успеха на Nissan Sunderland
Nissan е особено известен във Великобритания, където съоръжението му в Съндърланд е решаващ играч за европейската производствена линия на японския производител.
Съндърланд е мястото, където се произвеждат Qashqai, Juke, както и напълно електрическият лист, като същевременно пускат моделите на Nissan от висок клас Infiniti, Q30, както и QX30. Производството на SUV от следващото поколение X-Trail също ще стъпи към Съндърланд.
От откриването си през 1986 г. във фабриката са създадени над девет милиона автомобила, 70 на сто от европейското производство на Nissan, като само половин милион автомобили са произведени само през 2016 г.
Притежавате ли Nissan? Нека разберем за вашите преживявания по -долу …