Category

Проблеми с Tesla Припомняне на 53 000 превозни средства заради проблема с спирачките за паркиране на автомобили

Tesla е проверил, че издава припомняне за всички дизайнерски S, както и модели X, разработени между февруари, както и октомври 2016 г., което означава, че около 53 000 превозни средства в световен мащаб ще имат да се върне при производителя.
• Най -добрите електрически превозни средства в продажба 2017
Според Tesla е идентифицирана бъдеща повреда на електронната спирачна система за паркиране на автомобили на превозни средства, разработени между тези месеци, която „би могла да предотврати освобождаването на спирачката за паркиране на автомобили“.
Реклама – Статията продължава по -долу

Tesla не вярва, че проблемът може да застраши клиентите си, както и не е видял нито една злополука или нараняване, предизвикано от проблемната спирачка за паркиране на автомобили, но в ход се казва, че е „прекалено предпазлив“, това ще има проблем с припомнянето, независимо.
Според Tesla, елемент „малка предавка“, развиващ се част от конфигурацията на спирачката на електрическите автомобили, може да е произведена неправилно от доставчик на трети страни. Ако тази предавка се нарушава, спирачката за паркиране на автомобили остава залепена.
Tesla каза на клиентите си, че все още е безрисково да управляват превозните си средства-грешката няма ефект върху рутинните спирачни системи на автомобила. Бизнесът също така изчислява, че по -малко от 5 на сто от превозните средства, които е направил през засегнатия период, могат да донесат потенциално дефектния компонент.
Тези, които притежават Tesla, са разработени между февруари, както и октомври 2016 г., скоро ще получат официално известие за оттеглянето в публикацията. Самият ремонт е 45-минутен ремонт, както и Tesla изчислява, че може да отнеме до октомври, за да общо изтегляне.
Оттеглянето ви е повлияло някога на вас? Нека разберем в коментарите.