Uncategorized

Още подробности за идеята за kia gt4 stinger

Това са най -новите тийзър снимки на концепцията за kia gt4 stinger. Новата картина излага превозното средство отгоре, показвайки обезвъздушения на колата на капака на колата, както и затъмнени A -колони – традиционен стил в стил, който трябва да си припомни състезателна шлем, както и козирка.
Изгледът на очите на птицата също излага, че задните колела на колата са изгаряни по-често от фронтовете, като се уверят, че няма грешка, че жилото е задвижване на задните колела. Фирмата също е проверила, че идеята е боядисана в цвят, наречен Ignition Yellow.
Реклама – Статията продължава по -долу

Kia също пусна още сочни детайли преди дебюта си в Детройт. Сега разбираме, че ще се нарече GT4 Stinger, както и ще се захранва от 2,0-литров бензинов двигател с турбо 311 к.с. Също така открихме, че Stinger ще бъде разработен самостоятелно, поръчана платформа, която има независимо двойно окачване на Wishbone навсякъде.
• Kia News, както и отзиви
На 13 януари, GT4 Stinger е проектиран да дебютира на автомобилното изложение в Детройт, GT4 е проектиран в Центъра за американски стил на Kia в Калифорния, както и показва забележително развитие на сегашния стил на Kia. Най -поразителната функция е много по -голяма плаваща решетка „Tiger Nose“, която доминира в предния край, както и свети бяло около периметъра му.
Видими се също са две колони от LED ленти, вместо традиционни фарове, както и чифт отвори в капака за подпомагане на капака на двигателя с турбокомпресор отдолу. Според прессъобщението на Kia идеята е снабдена с сплитер на въглеродни влакна под предната броня, за да се засили спад. Също така е снабден с 20-инчови центрови сплави с вложки от въглеродни влакна, за да подпомогне намаляването на теглото.
Те са обувки с 275/35R20 Pirelli P-Zero гуми. Колелата покриват Brembo Gran Tourismo с две части кръстосани спирачни дискове, притиснати от шублери с четири бутала.
Kia играе своите карти, близки до гърдите си за възможността тази 2+2 купе, която прави производството, настоявайки на този етап на стайлинг упражнение. Kia обаче никога не е била плаха по отношение на желанието си да добави спортно превозно средство към състава. Още през 2011 г. Европейският изпълнителен директор Пол Филпот ни каза: „2011 г., както и 2012 г., са за създаването на марката. Въпреки това за 2013 г., както и за 2014 г., ние вярваме в дизайна на Halo, които разтягат бизнеса напред. ”

Kia също потвърди, че производствената версия на своята GT Idea от 2011 г. ще бъде пусната през 2016 г. – въпреки че все още не е премахната дали ще използва оформление на задната или предната колела.