Uncategorized

Забраната за паркиране за домове и офиси в Ню Лондон има за цел да намали замърсяването на въздуха

Много от новите жилищни имоти и офиси, които са построени в Лондон, ще бъдат подложени на забрана за паркиране на превозни средства на частни автомобили, съгласно новите планове, обявени от кмета на кмета на Лондон
Като част от плана на Лондон кметът Садик Хан се стреми да създаде зони за паркиране на автомобили в нови жилищни и офис разработки, за да намали замърсяването на въздуха. Съгласно проекта на планове, които ще бъдат подложени на обществена консултация, жилищните разработки в части от Лондон, които са добре свързани с показатели за обществено пренасяне, няма да доставят паркиране на превозни средства за автомобили, освен за хора с увреждания.
Реклама – Постът продължава по -долу

Същото ще се прилага за разработки на офиси в Централен и Вътрешен Лондон. Съгласно плановете на кмета, разработките „вече няма да доставят паркинг за пътувания или посетители, освен за хора с увреждания и за жизненоважни цели за доставка и обслужване“.
Всички съоръжения за паркиране на превозни средства, които ще бъдат доставени, трябва да могат да поддържат електрически автомобили, като посочват зареждащи станции, докато таксиметровите редици трябва да могат да се зареждат и в бъдеще.
Канцеларията на кмета се казва: „Като цяло стандартите за паркиране на превозни средства ще бъдат значително затегнати, с по -малко осигуряване в много райони, особено в най -лесно достъпните части на централните и вътрешните лондонски и градски центрове“.
Садик Хан възнамерява да види увеличение на броя на колоездачите по улиците на столицата и се очаква проектът да обяви цел да гарантира, че 70 на сто от хората ще живеят в рамките на 400 метра от сегрегиран маршрут на цикъла до 2041 г.
• Как да обжалвате билет за паркиране на превозно средство
Хан каза: „За да гарантираме бъдещото здраве и просперитет на нашия град, трябва да бъдем по -смели в насърчаването на хората да сведат до минимум разчитането си на автомобили. Жизненоважно е да се грижим за задръстванията с нарастването на населението на Лондон и важно за минимизиране на нашите емисии на токсични замърсявания на въздуха.
Какво мислите за амбициите на кмета да създава зони за паркиране на автомобили без автомобили в Лондон? Кажете ни в коментарите по -долу …