Uncategorized

Нов Vauxhall Astra-E: Електрическият хечбек за 2023 г. Въведение

Vauxhall разкри, че ще електрифицира новата Astra допълнително с пристигането на напълно електрическа версия през 2023 г. Astra-E са достъпни в допълнение към Хибридният избор на плъгин, който ще бъде предложен, когато новата Astra влиза в продажба следващия месец.
Новата Astra-E ще се присъедини към Corsa-E, както и Mokka-E в състава на марката, която ще има електрифицирана версия на всеки дизайн до 2024 г. Планът е сортът Vauxhall да бъде напълно електрически от 2028 г. нататък.

Нова 2022 Vauxhall Astra в продажба сега от £ 23 275

Vauxhall не е изложил никакъв вид технически детайли за Astra -E, но пристигането му повдига капака допълнително върху актуализирания метод на платформата на Stellantis – родителският бизнес на Vauxhall, разработен от сливането на PSA, както и на FCA.
Нови електрически автомобили и платформа за камиони
С пристигането си, планирано за 2023 г., изглежда, че Astra-E ще бъде един от първите автомобили, които се появяват на новата средна платформа Stellantis STLA, подходяща за C, както и D-сегментарни превозни средства, така че вярвайте, че домакинските хечбеци като The Astra, както и по -големи джипове като Grandland. Автомобилите и камионите, използващи тази нова електрическа платформа, ще бъдат в производство от края на 2023 г.
Реклама – Постът продължава по -долу

Платформата е най -високото качество на Stellantis на платформата EVMP, която се създава от PSA обратно, когато беше самостоятелна компания. Всъщност това е допълнително напредък на платформата EMP2, който седи под новата Astra в бензин, дизел, както и хибриден формат на плъгин.