Uncategorized

„Прекъсванията на електрозахранването не правят нищо, за да вдъхновят доверието в евентуалните купувачи на EV“

Накрая правителството ни удари с няколко твърди (засега) дати за отбиване на автомобили, които можем да молив в нашите дневници, преди предпазливо да планираме нашите Фючърси.
Историята досега: Подлежи на потвърждение от все още избраните правителства в средата до края на 2020-те/началото на 2030-те, най-новото предложение е, че чисто новият чист бензин и чисти дизелови автомобили ще бъдат на смърт за девет- Година се простира от сега до 31 декември 2029 г. – датата на изпълнението им. малко грубо?

„Всички електрически до 2030 г.? Няма проблем – но това ще отнеме някаква работа ”

Следователно, от 1 януари 2030 г., продажбата на такива най-съвременни превозни средства ще бъде обявена за напълно незаконни, докато в същото време продажбите на неизбежно по-стари, по-мръсни двигатели/брегове втора употреба ще бъдат напълно законни. Чудя се – и тогава някои – ако всичко това е правилно обмислено.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Освен това, има план за фабрично-пресни хибриди (бензино-електричество или дизелово-електричество), който ще бъде убит-някои от 31 декември 2029 г., други (по-зелените, но не зелени достатъчно) от 31 декември 2034 г.
Те се считат за „предложения“ и „планове“ от върха на правителството? Не съм убеден. Твърде обикновено усещате, че нашите лидери измислят неща, докато се спускат в лимузите си, добре осъзнават, че повечето от тях ще бъдат извън властта, удобно пенсионирани или починали (може би и трите) в рамките на следващото десетилетие и половина, когато EV Предполага се, че революцията пристига правилно.