Uncategorized

Нов салон Audi RS3: Разходи, както и спецификации, изложени

, заедно с новия RS3 Sportback, Audi е издал разходи, както и спецификации за новия RS3 салон, който се продава във Великобритания сега.
Цените ще започнат от £ 45,250, което означава, че салонът Rs3 Rs3 е с почти 1000 паунда повече от люка на Sportback с пет врати. Първите доставки ще заемат местоположението през този септември, но ние вече изстреляхме горещия нов компактен салон, както и можете да проверите нашите впечатления тук.
Реклама – Статията продължава по -долу

• Най -добри автомобили и камиони за производителност в продажба 2017
Новите автомобили и камион използва точно същия петцилиндров двигател с площ 395 к.с. , който има 355bhp. Това означава, че салонът RS3 се ускорява от 0-62mph за 4,1 секунди, докато максималната скорост е ограничена 155mph, въпреки че това може да бъде увеличено до 174mph при поискване.
Корпусът на четири врати на RS3 е почти подобно на салона Audi S3, освен добавянето на предната броня на RS3 Sportback, разплакваните колела, както и големите овални двойни изпускателни тръби, както и заден дифузьор.
10

Вътре салонът RS3 ще се похвали с кожена тапицерия, волан с алкантара, както и разнообразни функции за свързаност като Apple Carplay, както и Android Auto. Други предлагани комплекти ще включват дисплея на инструмента за цифрови онлайн кабинчета на Audi, докато комплектът за сигурност включва помощта за задръстване в уеб трафик, която може да поеме управлението на управлението при бавно движещ се тежък уеб трафик със скорост от 40mph.
10

Под кожата, 2,5-литровият петцилиндров TFSI турбокомпресор на Audi RS3 Sportback получава повече мощност, но той е свързан с точно същата седемстепенна скоростна кутия с двоен съединител. Въпреки малкото повишаване на теглото, сместа на RS3 Sportback на Searing, както и на семейната практичност трябва да остане.
RS3 салон или RS3 Sportback? Кажете ни варианта си в коментарите по -долу!