Uncategorized

Как ще изглежда собствеността на превозни средства в бъдеще?

Методът, който потребителите притежават, както и използват автомобилите си, е на върха на трансформацията, тъй като производителите на превозни средства в целия пазар оценяват методите за въвеждане на автономни технологии, както и за мобилност на по -младите поколения, както и тези, които живеят в претоварени градове.
Днешният основен модел на продажби, на едно домакинство или един потребител, който има превозно средство, изглежда е изложен на риск, тъй като производителите по света разглеждат методите за насочване на клиенти, които по принцип не мислят за закупуване на автомобил, тъй като те онлайн или доходите им.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Върховно ръководство за споделяне на превозни средства
Един от най-значимите разрушители на концепцията за собственост на превозни средства са така наречените хилядолетия, които според Ричард Балч, мъдрият мениджър на мобилността на Форд в Европа, „не чувствайте изискването да притежават каквото и да е в живота си“.
Той добави: „Дизайнът на лизинг, както и дизайнът на заплащане за употреба нарастват по значимост. Ако нарязате демографските, както и погледнете хилядолетията, които преминават, тези [модели на продажби] са много по -приемливи за по -младото поколение. ”
През 2015 г. Ford представи план за споделяне на автомобили в Лондон, наречен Godrive, който даде възможност на регистрираните лица да получат достъп до 50 автомобила в целия град, които бяха платени до минута. Други големи удари на пазара все още работят с подобни схеми за споделяне на автомобили-като BMW с програмата си DriveNow в столицата, привличайки над 24 000 членове, които плащат от 33p в минута, за да използват едно от 300 превозни средства, намерени в града.