Uncategorized

Нов Pure-Electric Audi RS E-Tron GT, стартиран с 637bhp

, стартира нов чисто-електрически Grand Tourer във формата на Audi RS E-Tron GT. Той е създаден да седи заедно със съществуващите E-Tron SUV и съперници автомобили като Tesla Model S и Porsche Taycan. Той ще бъде на разположение за закупуване от май, като цените започват от 110 950 британски лири.
Реклама – Постът продължава по -долу

Powerstrain на Audi RS E-Tron GT разполага с три електрически двигателя-един за предния мост и по един за всяко от задните колела. Комбинирани, те доставят 590 к.с. и 830 nm въртящ момент, въпреки че системата за контрол на стартирането на EV може да увеличи изхода на системата до 637bhp за кратки периоди. Това показва, че RS може да спринтира от 0-62mph само за 3,3 секунди и може да достигне ограничена максимална скорост от 155mph.

Нов 2021 Audi E-Tron GT пристига да съперничи на Tesla Model S

Както при стандартния E-Tron GT, RS има батерия с 85kWh, но поради много по-мощните електрически двигатели, максималният обхват на EV пада от 295 мили до 280 мили. Той обаче споделя същата архитектура за таксуване, което показва, че купувачите могат напълно да презареждат системата за една нощ, когато използват 11kW домашна стена.
Поддържа се и бързо зареждане на DC. Доставя се, че можете да получите достъп до 270kW зарядно, батерията на RS E-Tron GT може да премине от равен до 80 % капацитет само за 23 минути. Това е еквивалент на около 62 мили обхват за всеки пет минути зареждане.
12

За да се справи с много по-мощния задвижващ механизъм, Audi е монтирал RS с редица подобрения на шасито спрямо стандартния E-Tron GT. Ъпгрейдите включват спирачни дискове с покритие с волфрамово-карбид, десет бутални неподвижни шублери, адаптивно въздушно окачване, много по-сложен заден диференциал и кормилно управление на четирите колела. Арбировата керамична спирачни дискове също могат да бъдат определени като допълнителна допълнителна.
Реклама – Постът продължава по -долу