Uncategorized

Детройт автомобилно изложение 2014: Round-up

The Detroit Motor Show 2014 ни донесе искряща колекция от нови метални и автомобилни експреси ви донесе всички новини на живо от шоуто на шоуто.
Разгледахме всеки един от големите нови автомобили на Детройт, разгледахме най -горещите концепции и интервюирахме най -добрите автомобилни хамали и шейкъри.
Реклама – Постът продължава по -долу

На тази страница можете да бъдете актуални с всички действия на автомобилното изложение в Детройт 2014. Преминете през големите истории, тъй като те се случиха с нашата интерактивна времева линия, вземете оценка на главните заглавия на автомобилното изложение в Детройт и прочетете нашите A-to-Z от това, което всеки основен производител беше замислил на изложението.
• Топ десетте коли в Детройт 2014
Детройт автомобилно изложение 2014: Интерактивна времева линия и видеоклипове
Превъртете по нашата интерактивна времева линия за всички горещи истории от автомобилното изложение в Детройт през 2014 г. …
Всички наши видеоклипове от автомобилното изложение в Детройт 2014:
Щракнете върху връзките по-долу за най-добрите новинарски истории на Детройт 2014 на момента и превъртете надолу по страницата за нашия пълен кръг от производител по производител …
Детройт автомобилно изложение 2014: Основните автомобили
Toyota FT-1 Concept-Toyota разкри сензационна концептуална версия на подмяната на Supra в Detroit 2014 Mercedes C-Class-All-New Mercedes C-Class Compact Exec направи своя световен дебют в Детройт с 3 серията на BMW в своите гледки. GT4 Stinger Concept-Kia идва неочаквано спортен с мускулеста концепция за купе от 311 к.с. – Настоящата вноска в династията M3 на BMW е тук, но сега версията Coupe е наречена M4. Концепция за кросоувър на Audi- Проучването за дизайн на Crossover на Audi намеква за външния вид на бъдещите пътни автомобили RC-F Coupe- Lexus се надява да затъмни BMW M3 с този Coupe Concept Car, който опакова V8. Volvo XC Concept- Концептуалният автомобил XC от Volvo ни разказва много за дизайна на новия XC90 Suv.Subaru Impreza WRX STI- горещата импреза се преражда, очаквайте нормалната лудост за задвижване на всички колела и двигател с турбокомпресор.
Реклама – Постът продължава по -долу