Uncategorized

Нова играчка 46mph Aston Martin в продажба за £ 16,5K

, докато автомобилите за играчки вървят, този приветства много от горния край на пазара. Това е конвертируем в Астън Мартин с размер на деца, базиран на успешните модели на DB от 60-те години на миналия век и се осигурява за 16 500 паунда.
Автомобилът е известен като „DB кабриолет младши“ и е насочен към деца на 10 и повече години. Можете да получите един от дилъра на наследството на West London Aston Martin, Nicholas Mee & Co, който е специализиран в поддръжката и възстановяването на класическите астони.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Прочетете най -новите отзиви за автомобили Aston Martin
Миниатюрният Volante разполага с напълно работещ бензинов двигател, хидравлични дискови спирачки, волан с дърва, кожени или винилови седалки и композитен треньор, познат на феновете на класическите DB автомобили в пълен размер като DB3, DB4, DB5 и DB6.
DB Junior, с размери 2500 мм х 1030 мм, се захранва от 110 кубика, четиритактов бензинов двигател с електрически старт, управляван от ключове. Подобно на многобройните от порасналите си отношения, той има дискови спирачки Brembo и полуавтоматична (3-степенна) скоростна кутия.
Максималната скорост-която може да бъде ограничена надолу-е 46mph, а композитната каросерия седи на трайно шаси от стоманен секция. Шофьорът ще използва пълноценно индикатори и дори светлини.
Никълъс Ми, управляващ директор на компанията, която продава младши DB, обясни защо са влезли на пазара на автомобили за играчки.
“Когато за първи път видяхме DB Junior, не можахме да спрем да се усмихваме. След това разбрахме, че тези намалени кабриолети от 60-те години ще допълнят предложения в пълен размер тук в нашите шоуруми.
„„ Нещо повече, ние редовно имаме запитвания от нашите клиенти, които търсят нещо необичайно и различно, което да добавим към тяхната колекция от класики. Ще бъдете изумени колко добре е проектиран младши DB и колко място има в пилотската кабина. Той е достатъчно голям за възрастен и педалите могат да се регулират, така че DB Junior да пасне на широк спектър от шофьори. Нека да кажем „младши шофьори от всички възрасти“.
Nicholas Mee & Co. Очаквайте да има силно търсене от тяхната добре подредена клиентела за този идиосинкратичен нов модел. Версиите са достъпни за демонстрация и незабавна доставка. Като алтернатива можете да похарчите 16,5 000 британски лири за 1,0-литров EcoBoost Ford Edge на Ford Ford.

• Прочетете най -новите рецензии на автомобили Aston Martin • Toyota планира свой собствен BMW Z4