Category

Очаква се хаос за разбиване на великденски превозни средства да се удари във Великобритания

Великденски пътеки през уикенда, да доведе до хаос за шофьорите с пет повреда, изчислени на всеки 30 секунди, като повредите на батерията е най -типичната причина.
Доставчикът на услуги за разрушаване екологичен флаг прогнозира, че ще има практически 60 000 телефонни обаждания през банковия ваканционен уикенд, тъй като шофьорите пътуват по дължината, както и ширината на страната, за да отидат при приятели, както и на семейството.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

57 659 разбивки, задействащи закъснения, както и прекъсванията, ще се състоят от много повече от 12 000 разбивки на батерията заедно с 6000 проблеми, свързани с гумите, както и още повече 2000 проблеми, свързани с това.
• Коя е най -бавната магистрала на Обединеното кралство?
Зеленият флаг също прогнозира, че 14 шофьори на всеки час ще заключват тайните им в собствената си кола, докато 13 шофьори на час ще бъдат уловени, като напълнят резервоара си за съхранение с грешно гориво.
За да подпомогнат предотвратяването на нежелани закъснения, се препоръчва шофьорите да инспектират автомобилите, преди да тръгнат, включително да се уверят, че течностите са допълнени, налягането на гумите е подходящо, както и че покритието ви за разбивка е валидно. На всичкото отгоре се предлага да се запази смарт телефон, както и зарядно за батерии в ситуацията на спешна ситуация.
• Най -фино покритие на разбивка
Ник Рийд, ръководител на автомобилни иновации на екологично чист флаг, каза: „Това е Великден, както и последното нещо, за което домакинствата искат да се притесняват, е тяхното превозно средство, което се разпада, когато има великденски яйца, които трябва да се ядат! Пътищата ще бъдат невероятно заети, Така че не е съмнение, че се предвижда голям брой разбивки, но въпреки това по -голямата част от тези разбивки са избегнати.
“Очакваме над 5000 много по-плоски или дефектни сривове, свързани с батерията, този Великден, така че призоваването на хората да гарантират, че автомобилът им е напълно инспектиран, преди да тръгне на пътя.”
Топ 10 разбивки на този Великден
Причина за разбиване
1Battery12,358
2tyres5,664
3clutch1,953
4Alternator1,770
5keys изгубени/заключени в CAR847
6misfuel782
7Fuel Pump Essition518
8immobiliser494
9POWER CONERING453
10engine неуспех64

Направете ли този Великден? Нека разберем как точно ще се подготвите за вашето пътуване отдолу …