Category

Специално издание Maserati Levante и Ghibli Sportivo стартираха

Maserati стартираха двойка модели на специални издания за Levante и Ghibli, наречени Sportivo и Sportivo X. Нивата на тапицерия са изключителни за SUV и салон – и те разполагат с фиксирани спецификации , със значителен списък на оборудването и избор от три специални облицовки за боя.
Maserati Levante Sportivo е на цена от £ 69 975. Надстройките над конвенционалния SUV включват 20-инчови алуминиеви джанти, червени спирачни апарати и панорамна люк. Вътре, моделът на специалното издание получава и черна кожена тапицерия, превключватели на алуминиево гребло и чифт електрически регулируеми и отопляеми предни седалки.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Maserati Ghibli Hybrid получава четирицилиндрова 48-волтова мощност
Моделът на Levante Sportivo X на Maserati командва допълнителни 10 825 британски лири във варианта Sportivo-но той засилва спецификацията на SUV с адаптивни LED фарове, подредени 21-инчови алуминиеви джанти и по-голям спойлер на опашка. Включен е и пакетът на Nerissimo на Maserati, който разменя конвенционалната решетка на колата, идеи за изпускане и ярка работа за гланцови черни замествания.
Вътре Levante Sportivo X получава червена кожена тапицерия, отопляем спортен волан, врати от меко затваряне и четка от неръждаема стомана. Има и малко повече технологии; Адаптивен круиз контрол, подпомагане на сляпо място, помощ за пътни знаци, система за разпознаване на пешеходци и функция за паркиране на автомобили с 360 градуса.