Uncategorized

Нов Ford Mustang Mach 1 в продажба във Великобритания сега от £ 55 185

Новият Ford Mustang Mach 1 се предлага да купи във Великобритания сега, на цена от £ 55 185. Новият дизайн използва подобрено обработка, някои раси на козметика и за първи път за британските купувачи изборът на шестстепенна скоростна кутия за наръчник.
Захранва се от настройка на версията на обикновения 5.0-литров V8 двигател на Mustang, с ново тяло на дросела, изпускателна система за по-свободно изпускане, префлупетна ECU, както и точно същата система за въвеждане на отворен въздух, преди това ограничена до САЩ само пазар Shelby GT350.

Топ 10 най -добрите автомобили и камиони за мускулна маса

Mach 1 също получава спомагателен охладител за масло (отново показа GT350), който е създаден за запазване на постоянна температура на двигателя при продължително тежко натоварване, като използване на пистата. Всички тези надстройки осигуряват Mach 1 изход от 454bhp, както и 529nm въртящ момент.
Реклама – Постът продължава по -долу

Като стандарт, двигателят е закачен до шестстепенна скоростна кутия на Tremec, въпреки че вместо това може да се монтира 10-степенна автоматика, за допълнителни 2000 паунда. Независимо от това кое предаване избира купувачът, Mach 1 също получава диференциал с ограничено приплъзване, както и допълнителен охладител на скоростната кутия за допълнителна надеждност на пистата.
Шасито на автомобила на мускулната маса е подпряно от свеж набор от регулируеми амортисьори, по-твърди пружини, както и по-строги анти-ролки, в допълнение към регулируемите елементи на окачването, които Ford States прави Mach 1 по-рязко да шофира. Ford се закрепи върху точно същите подложки, открити на Shelby GT350, както и GT500.
Ford също е монтирал някои козметични ощипвания, включително нова горна решетка от две части, нов преден сплитер, както и заден дифузьор, всички от които допринасят за 22 на сто в Downforce в сравнение с рутинния Mustang GT. Купувачите също могат да посочат набор от 19-инчови лети джанти за допълнителни £ 900.
Кабината също получава няколко ощипвания, като комплект кожени спортни седалки, бяло копче за зъбно колело, както и специална плака, която носи номера на шасито на колата.
Щракнете точно тук за оценката ни на Ford Mustang Bullitt …