Uncategorized

Вдъхновената от Le Mans Toyota Gr невероятно спортна концепция

Toyota обяви, че GREDUNED GREDUTE Concept Concept под неговия банер на Gazoo Racing Performance ще бъде представен в автомобилния салон в Токио в Токио.
Автомобилът е визуализиран от тийзър изображение, докато туит от състезателния отдел на Toyota потвърди, че концепцията ще бъде пътна кола, ако го направи в производство. Мълтливото изображение показва автомобил, който изглежда много подобен на прототипите на Le Mans, управляван от екипа на Toyota’s World Endurance Championship; Арките с разгаряне на колелата, покрив с ниско покритие, голямо задно крило и перка на акула над капака на задния двигател са очевидни заедно с колелата, получени от състезания и спирачни апарати.
Реклама – Постът продължава по -долу

Казва се също, че GRENCORE Sport черпи вдъхновение от автомобила на рали Yaris, с който се състезава световната рали шампионат на Toyota. Трябва ли да влезе в производство, вероятно ще бъде в много ограничен брой.
Повече подробности ще бъдат обявени по-близо до Grand Unveil в The Tokyo Automobile Beauty Parlor на 12-14 януари. Японският производител също ще представи двойка автомобили за изпълнение под дъщерното си дружество Gazoo Racing (GR) – 86 Gr и Vitz (Yaris) GRMN, като последният стартира изключително в Япония само до 150 единици.
Харесвате ли вида на концепцията за невероятно спорт на GREAL? Кажете ни защо по -долу …