Uncategorized

Ревизираният кросоувър Mazda CX-5, стартиран за 2021 г.

Mazda, стартира актуализирана версия на CX-5, като японската фирма разшири състава на двигателя на SUV и добавя подобрена система за инфотейнмънт в опит да я поддържа конкурентна конкурентна С харесванията на Skoda Karoq, Volkswagen Tiguan и Honda CR-V.
CX-5 вече може да бъде поставен с 2,5-литров четирицилиндрова версия на бензиновия двигател на Mazda Skyactiv-G. Устройството произвежда 191bhp и 258nm въртящ момент, което придава на кросоувъра 0–62mph време от 9,2 секунди и максимална скорост от 121mph. PowerTrain се предлага само при модела на GT Sport с покритие, като цените започват от £ 36 860.

Топ 10 най -добри SUV за получаване на 2022 г.

Подобно на 2,0-литровия бензинов двигател на Mazda, този нов 2,5-литров блок разполага и с цилиндрово дезактивиране, което може да изключи два от четирицилиндърите на двигателя при круиз. В резултат на това по -големият двигател има заявена цифра за икономия на гориво от 35,3mpg – или около седем процента по -малко от по -малкия блок за изместване.
Реклама – Постът продължава по -долу

Mazda също разшири дизеловата линия на CX-5. Водещият 2,2-литров модел 181bhp вече се предлага с задвижване на предните колела, докато изходящият CX-5 може да има двигателя само с задвижване на четирите колела. Цените на новия мощност обаче тепърва ще бъдат потвърдени.
Всяка версия на CX-5 също се възползва от подобрена система за развлечение. Осем-инчовият екран на изходящия автомобил е изхвърлен в полза на по-голям 10,25-инчов блок, за който Mazda казва, че е едновременно по-бърз и по-ясен. Като част от надстройката, кросоувърът получава и дистанционна функция за заключване на вратата, автомобилен проследяващ и дистанционно програмиране на SAT-NAV.
45
За нашата adsclose тази реклама

Накрая Mazda стартира нова, специална версия на CX-5, наречена изданието Kuro. Цените започват от 29 630 британски лири, за които купувачите получават набор от черни 19-инчови алуминиеви джанти, LED фарове, задно стъкло за поверителност, всеобхватни сензори за паркиране, захранвана захранваща врата и избор от две метални завършвания-или душевен червен кристал или полиметално сиво.
Вътре изданието Kuro получава електрически регулируема седалка на водача, отопляеми предни седалки, климатичен контрол с двойна зона, кожен спортен волан и актуализираната 10,25-инчова система за развлечение на Mazda. Седалките и автомобилите на вратите също са подрязани в смес от черна кожа и велур – и всички интериорни тапицерии разполагат с контрастиращи червени шевове.
Свързани видеоклипове от Autovia

Нов 2021 Citroen C3 Aircross Преглед: Най -удобният кросоувър, който можете да купите? | Automobile Express

Възпроизвеждане на видео

Нов 2021 Citroen C3 Aircross Преглед: Най -удобният кросоувър, който можете да купите? | Automobile Express

07/07/21

Нов 2021 Citroen C3 Aircross – Свеж външен вид …

04/06/21

Ariel Nomad срещу Morgan CX-T Track Battle: …

26/11/21

Нова Toyota Aygo x Walkaround: The Aygo …

05/11/21

Нов 2021 DS 4 Преглед: Стив Сутклиф дискове …

19/10/21

2021 BMW IX Преглед: Това ли е най -добрият електрически SUV …

29/09/21

Производството на новото CX-5 Kuro Edition ще бъде ограничено само до 750 примера-и всеки модел ще бъде снабден с 2,0-литров четирицилиндров бензинов двигател на Mazda 163bhp. Въпреки това, купувачите могат да избират или от шестстепенна ръчна или шестстепенна автоматична скоростна кутия, като последната опция командва премия за 1600 паунда.
Какво правите от актуализирания Mazda CX-5? Уведомете ни в секцията за коментари по -долу …