Category

Нова изложба на Electric Avenue, която да дебютира на фестивала на скоростта на Goodwood 2021

Фестивалът на скоростта на Goodwood е готов да разкрие нова атракция за 2021 г., посветена на бързорастящата зона на електрическите превозни средства. Озаглавено „Electric Avenue – The Road to 2030“, новото пространство ще покаже нови електрически автомобили – от градски автомобили до екзотика с батерия – и Goodwood са включили специалисти в индустрията за справяне с въпросите на потребителите.
Реклама – Статията продължава по -долу

Събитието в Midsummer в Goodwood отдавна е място, където емблематичните състезателни автомобили търкат рамене с най-новите пътни суперкари. Тази година обаче организаторите признаха необходимостта да подкрепят електрическото бъдеще – поне по пътя – чрез домакин на най -новите електрически автомобили в специализирано EV пространство.

Фестивал на скоростта на Goodwood 2021: Новини за кръг

Надеждата е, че Електрическият авеню ще насърчава електрическите превозни средства на Goodwood-Foers, в момент, когато все повече и повече производители разкриват планове за изгаряне на изгаряне до края на десетилетието. Правителството на Обединеното кралство вече обяви, че продажбата на нови автомобили с чисто питрол или дизелово захранване ще бъде извън закона през 2030 г. и е насочено към нетни нула емисии за целия Обединеното кралство до 2050 г.
По този начин миграцията към електрическите автомобили се приближава и много потребители остават притеснени от реалностите на текущите разходи, надеждността и обхвата. Electric Avenue е изложба, в която участниците в фестивала трябва да могат да проверяват най -новите електрически автомобили отблизо и да задават въпроси на експертите.
Херцогът на Ричмънд каза за новата инициатива: „Фестивалът на скоростта винаги е заемал определяща позиция за авангардна технология и бъдещето на мобилността и ние отдавна подкрепяме електрически, свързани и автономни превозни средства. Радвам се, че „Electric Avenue – Пътят до 2030 г.“, представен от Sky Zero, ще даде възможност на посетителите да изследват бъдещето на мобилността за себе си. “
Районът на Electric Avenue ще бъде отворен за проверка през всичките четири дни на тазгодишния фестивал на скоростта, от който остават само ограничен брой билети.
Щракнете тук за нашия списък с най -добрите електрически автомобили в продажба в момента …