Category

„Напълно изчерпателен“ план за членство за Audi E-Tron Electric SUV

Audi произведе това, което декларира, че е „напълно изчерпателен“ план за собственост на членство за изцяло електрическия E-Tron SUV, който се предлага сега от 1299 паунда на месец.
В партньорство с услугата за членство в автомобили и камиони, таксата покрива разходите за автомобил, застраховка, обслужване, както и покритие за разбивка, в допълнение към таксуване на стойност 1000 мили както от импулса на BP, така и от мрежите за презареждане на Shell.

Най -добрите електрически автомобили и камиони за получаване на 2022 г.

Пакетът не се нуждае от депозит, както и абонатите могат да изберат план, който е кратък като един месец. В края на споразумението хората могат да изберат да върнат автомобила за такса за събиране на 49,50 паунда, или да превключат в различен EV, доставен от.
Реклама – Постът продължава по -долу

1,299 паунда на месец биха представлявали значителна месечна такса за традиционна сделка за PCP, но декларира, че използването работи на подобна цена, когато разходите за застраховка, поддръжка, както и липсата на предварителен депозит – обикновено безброй паунда – се вземат предвид.
Използваните автомобили и камиони са E-Tron 55 Quattro Black Edition, което се основава на нивото на тапицерията на E-Tron. Общите устройства включват 21-инчови алуминиеви джанти, матрични светодиодни фарове, адаптивно спортно окачване, стъкло за поверителност, както и черна външна облицовка в местоположението на ярката на обикновения автомобил.
Вътре разполага с подстригани от кожа спортни седалки, кожен спортен волан, 12,3-инчов цифров инструмент за инструменти, както и 10,1-инчова система за развлечение. Двустранното управление на климата също се монтира като стандарт, управлявано от допълнителен 8,1-инчов екран в централната конзола.
E-Tron 55 Quattro се захранва от батерия от 95kWh, както и два електрически двигателя, които имат интегриран изход от 402bhp, както и 664Nm въртящ момент. Audi заявява, че е достатъчен за време от 0–62mph от 5,7 секунди, както и цифрово ограничена максимална скорост от 124mph.
При пълна такса батерията ще достави 235 мили разнообразие и, когато е свързана с бързо зарядно устройство с 150kW DC, ще възстанови 80 процента такса за около половин час.
Сега провери всички текущи на най-новия член на чисто-електрическото семейство на Audi; E-Tron GT …