Category

Краят на пътя за Sat-nav? Джон Люис премахва единици от магазините, тъй като продажбите се спускат

Британският продавач Джон Люис е избрал да не се запасява прогресивно датирани сателитни навигационни системи, като ги продава единствено в интернет, както и вградени, както и карти за смартфони в крайна сметка се появи нормата.
След като важен аксесоар за новите автомобили, SAT-NAV са един от продуктите, които са „оставени“ според годишния доклад на Джон Люис. Решението на търговеца на дребно е в отговор на намаляването на продажбите през последните няколко години, като водещата отчет на марката SAT-NAV TOMTOM намалява продажбите през последното десетилетие.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Най-добрите приложения на Sat-Nav
Една от причините за спада на външните продажби на SAT-NAV е тласъкът на производителите на превозни средства, предоставящи навигация като основна в техните превозни средства. Наличието на Google Maps и други приложения на Sat-Nav на практически всеки смартфон е още един елемент в намаляването на продажбите на SAT-NAV.
Google Maps е напълно безплатен, както и идва като основен на много смартфони. Той също така актуализира условията на потока на уеб трафика по пътя, за да осигури разширено предупреждение за шофьорите за закъсненията, докато се появят.
В резултат на този прост достъпен достъп до навигация, SAT-NAVs в крайна сметка бяха излишни за многобройни автомобилисти, които сега зависят или от телефона си, или от системата на бордовата система на автомобилите си. Като такъв, Джон Люис взе решение да ги предложи единствено в него в интернет магазина, защото април тази година.
Все още ли използвате SAT-NAV, или вашите смартфони ви насочват на пътя? Присъединете се към аргумента по -долу!