Uncategorized

Нов 2021 Volkswagen Polo GTI Facelift, разкрит с 204bhp

Facelifted Volkswagen Polo GTI е разкрит, като компактният горещ хечбек пристигна с ревизиран 204 к.с. 2.0 TSI двигател и много повече моторни системи за помощ.
2,0-литровият четирицилиндров турбокомпресор също произвежда 320 nm въртящ момент, а тъй като Polo GTI се предлага със седемстепенна автоматика с двоен съединител, като контролът на изстрелването е изпратен 0-62mph Sprint е изпратен за 6,5 секунди. GTI ще достигне максимална скорост от 149mph.

Топ 10 най -добри горещи хечбеци, за да получите 2022 г.

Hot Supermini също е снабден с електронната диференциална заключване на VW на XDS като стандарт, за да помогне за осигуряването на ниво на пъргавина, за да съответства на нейната права линия. За разлика от съперниците като Hyundai I20 N и Ford Fiesta St, които използват механични заключващи различия, VW системата използва векторинг на въртящия момент чрез спиране.
Реклама – Постът продължава по -долу

В сравнение със стандартното поло, VW свежда до минимум височината на возене на GTI с 15 мм, за да подобри допълнително способността за закриване. Адаптивните амортисьори ще бъдат достъпни като опция и ще бъдат свързани с четирите различни режима на шофиране. Те включват ECO, Normal и Sport, като индивидуална настройка позволява на автомобилистите да избират предпочитаните си параметри за всяка индивидуално конфигурируема област.
14
За нашата adsclose тази реклама

Избирайки адаптивните амортисьори – това, което VW нарича своя Sport Select Running Gear – също носи със себе си по -твърда лента против ролка отпред и много по -твърди монтажи за компонентите на окачването; Въз основа на платформата Brands MQB A0, с тегло на бордюра от 1,286 кг GTI е сравнително лек, като се използва автоматична скоростна кутия (което също позволява на брега за подобряване на ефективността) и тази сравнително ниска фигура също трябва да помогне за обработката.