Uncategorized

2030 Ban заплашва продажбите на автомобили, както и работни места, каза пазарът на правителството

, забраната за продажбата на нов конвенционално задвижван бензин, както и дизеловите превозни средства ще повлияе на регистрациите на превозни средства, както и ще представлява опасност за работните места, според консултации Представления от автомобилния сектор.
Когато правителството се консултираше с това, което сега е официална политика – предоставя забраната за продажбата на нов бензин, както и дизелови превозни средства напред от 2040 до 2030 г. (2035 г. за някои хибриди) – производителите на превозни средства, както и пазарните органи, сигнализирани за движението.

2030 бензин, както и забрана на дизела: Какво е, както и кои превозни средства са засегнати?

Обществото на производителите на двигатели, както и търговците (SMMT) прогнозираха, че привеждането на крайния срок до 2030 г. ще доведе до срупване на броя на новите превозни средства, регистрирани през 2025 г. от 2,3 милиона до само 800 000, докато прогнозираният брой регистрации за 2035 г. ще намалее от над два милиона до 1,2 милиона.
Реклама – Постът продължава по -долу

Главният изпълнителен директор на SMMT Майк Хоуз каза пред Automobile да разкрие, че представянето на организацията му е „представено през юни 2020 г. въз основа на моделирането, създадено от добре уважавано трето тържество, използвайки данни до 2019 г.“, добавяйки предупреждението, че „Covid-19 значително изкривява пазара през 2020 г. И по време на подаването му общият ефект може да не се предвиди. ”
He added: “Our worry is that up until the expense as well as comfort of purchasing, running as well as charging an electric automobile is as affordable as well as practical as a traditional petrol or diesel one across all segments as well as for all kinds От шофьорите някои автомобилисти ще се държат на надеждния си съществуващ автомобил, вместо да надграждат до сегашната технология с по-ниски емисии. ”

Половината от превозните средства в Обединеното кралство трябва да бъдат електрически до 2030 г., за да задоволят целите за промяна на климата

Представенията, които бяха разкрити от The Guardian, също изложиха опасенията на производителите. BMW каза на правителството, че “няма” научни доказателства в подкрепа на подобно амбициозно усвояване на пазара във Великобритания “по отношение на краен срок от 2030 г. или дори 2040 г. Това несъгласие се основава на моделирането на търсенето на EV на потребителите, заяви говорител.
Някои изявления направиха ситуацията, че хибридите трябва да бъдат освободени от по-ранния краен срок-на пръв поглед успешно несъгласие с оглед на петгодишния престой на изпълнение за хибридите, които могат да покрият „значимо“ (макар и все още да се определят) разстояние от нулеви емисии режим.
Говорител на правителството заяви пред The ​​Guardian, че предоставя значителна парична подкрепа за подпомагане на електрификационния стремеж на автомобилния сектор, докато Грег Арчър, директор на Обединеното кралство за трансфер, както и околна среда, обвини пазара на превозни средства в прогнозиране с „изцяло песимистични, както и нереалистични“ прогнози.

Вижте най -добрите електрически превозни средства в продажба тук …