Uncategorized

Скоростните гърбици на Обединеното кралство: Трябва ли да останат или трябва да отидат?

Правителството планира да премахне скоростните гърбици, за да подобри качеството на въздуха, са нападнати от кампаниите за пътна безопасност.
Планът за качество на въздуха от миналия месец подчерта необходимостта съветите да намалят задръстванията в градските райони, за да помогнат за намаляване на нивата на замърсяване и идеите, представени от правителството, включват премахване на скоростните гърбици в задръстени райони, така че потокът на трафика може да бъде подобрен. Мисленето е, че скоростните неравности карат шофьорите многократно да се ускоряват и спират, което води до по -високи нива на емисии в градските райони, където те са склонни да се използват.
Реклама – Статията продължава по -долу

Но тези планове са обозначени като „Daft и безотговорни“ от кампаниите за пътна безопасност, които вярват, че ще доведат до повече аварии. За да разберем дали скоростните гърбици трябва да бъдат премахнати от нашите пътища или не, Auto Express събра ключовите аргументи от лагерите Pro и Anti Speed.
Защо трябва да поддържаме гърбиците на скоростта
Скоростните гърбици са жизненоважни за безопасността на пътя, тъй като пречат на шофьорите да превишават скоростта, особено в изградените райони и училищните зони. Това е същността на аргумента, посочен от лобито на Pro-Speed ​​Hump и той очевидно беше в съответствие с правителственото мислене доскоро, че Speed ​​Humps беше позволено да се разпространява по нашите улици.
Живи улици, кампанията за безопасност на децата е обозначило плановете да се отърват от скоростните неравности като „Daft и безотговорни“. В реч пред BBC той заяви, че се притеснява, че ако съветите премахнат скоростните гърбици, без да инсталират други мерки за забавяне на шофьорите, децата ще бъдат изложени на по -голям риск при ходене до училище.